Zelfstandige of werknemer?

Welkom op onze website!

Dit product is gemaakt door studenten van de opleiding HBO-Rechten aan de Zuyd Hogeschool te Sittard voor de laatste module, De Finale.

Preventive law staat in het teken van het recht toegankelijk maken, het voorkomen van problemen en het de-escaleren van problemen. In het kader hiervan willen wij graag ons product presenteren dat is ontworpen om de arbeidsrelatie van schijnzelfstandigen of werknemerschap aan het licht te brengen. In de praktijk ontstaat er namelijk regelmatig twijfel over de arbeidsrelatie van schijnzelfstandigen. Dit zou nadelige gevolgen voor u kunnen hebben, voorbeelden hiervan zijn kwesties zoals: minimumloon, arbeidstijdbepalingen of betaald verlof. Dit kan zomaar ook op u van toepassing zijn.

Ons product ziet op een online test die eenvoudig en snel in te vullen is om zo mogelijke risico’s te verminderen en duidelijk te creëren. Op basis van de uitkomst bieden we duidelijk en eenvoudig advies en aanbevelingen over de werkelijke arbeidsrelatie. Het product is specifiek ontwikkeld voor schijnzelfstandigen, zowel degenen die momenteel in een schijnzelfstandige positie verkeren als degenen die willen voorkomen dat ze in een dergelijke situatie terechtkomen.


LET OP: Dit product is door studenten gemaakt in het kader van hun opleiding. Daaraan kunnen geen rechten worden ontleend.