Winnaars

Elk jaar reiken we twee prijzen uit: een publieksprijs en een juryprijs. De publieksprijs wordt toegekend aan het product dat de meeste stemmen haalt van bezoekers van deze website. De stemming is altijd vlak nadat alle producten online staan.

De juryprijs, in de wandelgangen ook wel de expertprijs genoemd, wordt toegekend aan het team dat volgens de jury (bestaande uit docenten, masterclassdocenten en eventuele andere experts die zitting in de jury hebben) het beste product heeft ontwikkeld.

Juryprijs 2021-2022

Huisje, boompje, samenlevingsvormpje

Woning kopen en samenleven? Wij helpen. Wij (Emma Heijligenberg, Nine Houben, Celine Vroomen, Renee Slabbers, Remee Comas Raymond, Iris Cranen) hebben een product ontwikkeld dat u informeert over de verschillende samenlevingsvormen en de invloed op het kopen van een woning.

Onze website is bedoeld voor de starter op de woningmarkt. Om starters op de woningmarkt een goede start te bieden, wijzen wij hen op de diverse mogelijkheden van samenwonen en de juridische gevolgen daarvan.

Publieksprijs 2021-2022

Huren zonder kuren

De woningmarkt is oververhit en veel mensen kiezen daarom voor huur. Wanneer je eindelijk jouw droomhuisje gevonden hebt, ontvang je de huurovereenkomst. Een stuk tekst dat vol staat met juridische termen. Vaak veel te lang en vooral erg onleesbaar.

Daar wilden wij wat aan doen. We ontwikkelden een website, een Instagram- en een TikTokpagina.