Wie zijn wij en wat is (After) Pay Wise?

Wij zijn zes afstudeerstudenten aan de opleiding HBO-Rechten van Zuyd Hogeschool. Op onze website en Instagrampagina maak je kennis met Hettie. Hettie maakt, net zoals veel andere jongeren, bij het online shoppen vaak gebruik van de betaaloptie ‘achteraf betalen’. Dat loopt niet altijd goed af. Zij vergeten bijvoorbeeld om openstaande rekeningen te betalen of hebben op het moment van bestellen of het moment van betalen onvoldoende geld om te betalen. Hierdoor bouwen zij schulden op.

Om jongeren te informeren over de risico’s en (negatieve) gevolgen van achteraf betalen, hebben wij (After) Pay Wise ontwikkeld. In onze blogs vertelt Hettie jou alles over de risico’s, (negatieve) gevolgen en ins en outs van achteraf betalen. Geen zorgen, Hettie legt de moeilijke juridische delen op een makkelijke en begrijpelijke manier aan jou uit.

Heb je de blogs allemaal gelezen? Goed bezig, jij bent goed op weg naar jouw financiële wijsheid! Check ook nog even Hetties tips voor achteraf betalen om er zeker van te zijn dat jij samen met Hettie voorkomt dat jij schulden opbouwt door achteraf te betalen bij het online shoppen.

Heb jij wél al schulden door achteraf betalen? Lees dan nog even verder, dan vertelt Hettie jou wat jij kunt doen om dit op te lossen en waar je hulp kunt zoeken. Ga naar onze:

Nathalie, Sue-Lynn, Carmen, Eefje, Milou en Isa