Testamentuitleg

Ons team bestaat uit 6 afstudeerders van de opleiding HBO rechten aan Zuyd Hogeschool te Sittard. Bram, Dylan, Joep, Kevin, Shah en Tim staan graag voor u klaar. In het kader van het afstuderen en de laatste module van onze opleiding ‘preventive law’ hebben wij getracht om een product in de vorm van een website te creëren. Ons doel is om mensen te informeren over de inhoud van een testament. Zowel mensen die een testament hebben opgesteld, als mensen die van plan zijn om een testament op te stellen zijn bij ons op het juiste adres.

Waarom hebben wij ons verdiept in het erfrecht? Vroeg of laat is het verstandig om een testament op te stellen. Wij hebben door middel van een uitgebreid onderzoek geconstateerd dat er veel onduidelijkheden zijn in deze complexe juridische wereld. Wij willen natuurlijke personen, zijnde niet-juridisch onderlegde personen, graag informeren over de inhoud van een testament, alsmede de gevolgen van het niet opstellen van een testament. Op onze website kunt u verschillende tabbladen raadplegen waarin wij u op een begrijpelijke wijze uitleg geven over de onduidelijkheden in een testament. Door middel van onze flyer hopen wij dat u onze website snel en gemakkelijk kunt raadplegen. 

Heeft u vragen over uw eigen testament, welke nog niet zijn uitgelegd op de website? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Onder het kopje ‘upload uw testament’, kunt u ons de onduidelijke bepalingen in uw testament doen toekomen. Wij zullen dan contact met u opnemen om deze onduidelijke bepaling in begrijpelijk Nederlands uit te leggen.

Heeft u vragen en denkt u dat wij u van dienst kunnen zijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hopen u adequaat te kunnen bijstaan.