Risico-inventarisatie voor MKB’ers

Duidelijkheid over de juridische risico’s van uw onderneming!

Wanneer u druk bezig bent met het runnen van een eigen onderneming, wordt vaak vergeten om aandacht te besteden aan de juridische risico’s die u als ondernemer loopt. U als ondernemer wilt zich immers bezighouden met waar u goed in bent. De drempel om een juridisch adviseur in te schakelen ligt bij veel ondernemers hoog, en alles zelf moeten uitzoeken neemt veel tijd in beslag.

Wij, Steven Debie, Daphne Derks, Jesse Simonis, Luc Raijmakers, Marloes Allertz en Andrea de Vries hebben daar een oplossing voor bedacht! Met het invullen van een online vragenlijst krijgt u als ondernemer gemakkelijk en snel toegang tot een risico-inventarisatie in de vorm van een adviesrapport voor uw onderneming. Op basis van dit adviesrapport kunt u als ondernemer zelf bepalen welke stappen u vervolgens gaat zetten.

Risico-inventarisatie tool de Finale on Biteable.

Om een indruk te geven van hoe deze tool in de praktijk werkt hebben wij een video opgenomen die laat zien hoe de tool werkt. Bent u geïnteresseerd om deze tool in te zetten voor uw eigen onderneming? Stuur dan een mail naar info@juristenvandetoekomst.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!