Recht en Corona

Wij, Sven Heuts, Michelle Kunstek, Michelle Clermonts, Beau Claessen en Fabienne Essers hebben een website ontwikkeld genaamd Recht en Corona. Het coronavirus heeft verregaande gevolgen waar iedereen mee te maken krijgt. Het doel van deze website is het verschaffen van advies en informatie aan burgers over onderwerpen die tijdens de coronacrisis vragen oproepen.  

Op onze website hebben wij de focus gelegd op evenementen en vakanties. De zomervakantie staat voor de deur en voor veel mensen staat er een vakantie op de planning. Ook het festivalseizoen zou normaal gesproken volop aan de gang zijn en stonden veel concerten en andere evenementen gepland. Dit roept veel vragen op. Verschillende bronnen geven tegenstrijdige informatie waardoor de burger in onzekerheid blijft zitten.  

Door middel van onze website willen wij antwoord geven op de meest gestelde vragen die op dit moment spelen met betrekking tot het coronavirus. Ook zijn er op onze website een aantal blogs te vinden die te maken met het coronavirus. Hoe zal de juridische wereld eruit zien na corona? Wat voor invloed de coronacrisis op mediation? En waarom heerst er twijfel rondom de Tijdelijke Wet Maatregelen Covid-19?  

Al deze vragen worden beantwoord op onze website.

Welk product verdient de publieksprijs 2019-2020?