Operatie pechgeneratie

Geen prestatiebeurs, een pandemie en een flinke studiedruk. Het zit de studenten van tegenwoordig niet mee.  Uit ons onderzoek is gebleken dat de huidige generatie studenten, ook wel de pechgeneratie genoemd, te weinig weet van en geïnformeerd wordt over, alles omtrent studiefinanciering. 

Zo weet de pechgeneratie niet waar zij recht op hebben tijden hun studie, zijn zij bang om geld te lenen via DUO en maken zij zich zorgen over de financiering van een eventueel huis in de toekomst. 

Wij, Sebastiaan, Samira, Celine, Anduena, Fenne, Tess en Julie zijn van mening dat het tijd is voor verandering! De pechgeneratie moet weten waar zij aan toe zijn en waar zij recht op hebben! 

Het Instagram account @OPERATIEPECHGENERATIE gaat dit probleem oplossen!

De pechgeneratie wordt vanaf nu op een laagdrempelige manier, beter geïnformeerd, gewaarschuwd en voorzien van persoonlijk advies.  De pechgeneratie en de toekomstige studenten zullen op de hoogte worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van studiefinanciering en zullen daardoor nooit meer voor verassingen komen te staan.