Ken je recht

Op het moment zitten wij in het vierde en laatste leerjaar van de opleiding HBO-Rechten aan Zuyd Hogeschool in Sittard. In de laatste fase van de opleiding hebben wij een product ontwikkeld om jongere medewerkers op laagdrempelige wijze te informeren over hun rechten die zij hebben aangaande hun dienstverband binnen de supermarkt.

Door eigen ervaringen dan wel ervaringen van mensen uit onze omgeving zijn wij tot dit idee gekomen en hebben wij dit plan uitgewerkt.  

De laatste periode van onze opleiding staat in het teken van ‘preventive law’. Hierbij is het van belang om mogelijke conflicten voor te zijn. Daarom hebben wij gekozen voor een Discord waarop de jonge supermarktmedewerkers hun vragen kunnen stellen. Klik op onderstaande link om onze Discord te bekijken!

Ook hebben wij een Instagram-pagina gemaakt waardoor de drempel om vragen te stellen voor betreffende jongeren lager ligt. Op deze pagina zijn een aantal veelgestelde vragen geplaatst. Om eigen vragen te stellen kunnen zij een privébericht sturen of een vraag stellen in onze Discord.

Klik op onderstaande link voor onze Instagram-pagina!

Op het moment zitten wij, Naomi Wolters, Mazarine Visser, Tess Verbruggen, Sanne Budé, Femke Görtzen en Juliëtte Komlavi, in het vierde en laatste leerjaar van de opleiding HBO-Rechten aan Zuyd Hogeschool in Sittard.

LET OP: Dit product is door studenten gemaakt in het kader van hun opleiding. Daaraan kunnen geen rechten worden ontleend.