De Horeca Gids

Sinds de coronamaatregelen van kracht zijn, lopen veel horecaondernemers tegen problemen aan waarvan de oplossing niet direct duidelijk is. De vragen waarmee veel ondernemers – wellicht zelfs u – zitten, worden vaak slecht of met wollig taalgebruik uitgelegd waardoor de antwoorden van weinig nut zijn. Aangezien de maatregelen in korte tijd stapsgewijs zullen worden verlicht, is de verwachting dat de informatievertroebeling alleen maar gaat toenemen.   

Om de informatiekloof te dichten, heeft een team van juristen het initiatief genomen om in deze moeilijke tijd het spinnenweb van regels te ontwarren. Op onze website, de Horeca Gids, kan je informatie vinden over de actuele stand van zaken rondom de Corona-maatregelen, de consequenties van het niet naleven van de Corona-maatregelen èn het uitzicht op toekomstige versoepelingen of verzwaringen van de Corona-maatregelen.  

Uit ons praktijkonderzoek bleek dat horecaondernemers vooral waarde hechten aan een duidelijke en tijdige informatievoorziening. Onze oplossing hiervoor is de website waar je verschillende blogs, podcasts en handige documenten kan vinden die actuele informatie geven over de maatregelen, het sanctiebeleid tijdens de lockdown èn de verwachte versoepelingen. Op deze wijze wordt de horecaondernemer van duidelijke (juridische) informatie voorzien.  

Aan de hand van de sociale mediakanalen van de Horeca Gids (LinkedIn  & Instagram), kunnen wij eenvoudig een groot publiek bereiken. Met onze updates attenderen wij de volgers op nieuwe informatie die door ons is gepubliceerd op de website. Daarnaast kunnen geïnteresseerden zich kosteloos abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief, om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.   

Bent u horecaondernemer en geïnteresseerd naar een duidelijke uitleg van de regelgeving rondom Corona en de Horeca? Of heeft bovenstaande je benieuwd gemaakt naar onze website?  

Ga dan vooral eens rondkijken op onze website, abonneer op onze nieuwsbrief en volg onze sociale mediakanalen!  

Het team:  

Tom Brouns
Vincent Piepers
Yannick Bosch
Tess Winkelhuijzen

Yuki van Reenen