Daan, de letselschade chatbot

Welkom op onze webpagina! Wij zijn Sanne de la Roij, Fatiha Askour, Nora Tajaate, Dounia Mayfers, Elias Rippens, Bart Vermeulen en Jigli Mbesa en wij zijn enthousiast om ons innovatieve product met jullie te delen: onze chatbot. 

Met trots hebben we gewerkt aan een oplossing voor een veelvoorkomend probleem: het vinden van snelle en betrouwbare informatie over letselschade.  

Met onze chatbot bieden we een laagdrempelige en direct toegankelijke bron van informatie en ondersteuning op het gebied van letselschade. Of je nu een slachtoffer bent, een familielid, een vriend of een professional, onze chatbot staat klaar om je te helpen. 

Onze chatbot is jouw persoonlijke gids, 24/7 beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Of je nu wilt weten wat te doen na een ongeval of welke vergoedingen je kunt krijgen, onze chatbot staat paraat.

Vertrouw op onze expertise en ontdek de eenvoud en efficiƫntie van onze chatbot op onze instagrampagina. Door een bericht te sturen naar onze instagrampagina zal Daan jou te hulp schieten.

LET OP: Dit product is door studenten gemaakt in het kader van hun opleiding. Daaraan kunnen geen rechten worden ontleend.