Arbeidsvoorwaarden-bot

De chat bot die uw arbeidsvoorwaarden checkt!

Wij, Simon Tummers, Borgie Schols, Mirza Mevis, Aziz Philippens, Tom Vandeberg en Ruth Micheels hebben de arbeidsvoorwaarden chatbot gecreëerd.

De chatbot is de ideale tool voor iedere ondernemer die informatie wil over arbeidsvoorwaarden en voor iedere ondernemer die zijn arbeidsvoorwaarden wil toetsen aan de momenteel geldende wettelijke bepalingen.

De chatbot heeft dus zowel een informerende als een adviserende functie waarbij ondernemers gewaarschuwd worden voor mogelijke risico’s. Normaal moet een rechtsgeleerde worden ingeschakeld om informatie te krijgen en advies te ontvangen omtrent arbeidsvoorwaarden, maar met gebruik van deze chatbot is dat niet nodig. Met gebruik van deze chatbot kan een ondernemer de “gezondheid” van de arbeidsvoorwaarden die hij of zij hanteert of wil gaan hanteren checken. Met andere woorden, in de chatbot is een gezondheidscheck inbegrepen die nakijkt of arbeidsvoorwaarden correct en volledig zijn. Zoals iedereen weet telt een gewaarschuwd mens voor twee. Onze chatbot waarschuwt eenieder om zo ook een bijdrage te leveren aan de denkwijze van Preventive Law.  

Klik op de link voor de chat bot.

Welk product verdient de publieksprijs 2019-2020?