Jeugdstrafwijzer

Wat kun jij verwachten? 

Jeugdstrafwijzer is opgericht om jongeren te informeren over het strafproces en over de gevolgen die het plegen van een strafbaar feit met zich mee kan brengen. Op de Instagrampagina van Jeugdstrafwijzer worden wekelijks video‚Äôs en blogs geplaatst. Het doel van Jeugdstrafwijzer is het bijbrengen van kennis aan jongeren over het (jeugd)strafrecht, in de hoop dat zij meer bewust worden van de gevolgen van een strafbaar feit en hierdoor minder snel in aanraking komen met politie en justitie.

De informatie op het Instagramaccount heeft dan ook zowel een informatieve functie als een preventieve functie.   Ben jij benieuwd naar de informatie die te vinden is op Jeugdstrafwijzer? Bekijk dan onze flyer en scan de QR-code naar onze Instagram-pagina.  


LET OP: Dit product is door studenten gemaakt in het kader van hun opleiding. Daaraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *